Вінницька звукова книга. Світлана КРИНИЧНА


Світлана Кринична  народилася в с. Василівка Тульчинського району. Проживає в м. Ладижин, що на Вінниччині. Автор кількох поетичних збірок: "З глибини криничної душі" (2008р.), "Світанками вишиті весни" (2016р.), "Липою квітує надвечір'я" (2018р.), "Коронація осені" (2021р.)

Працює Світлана Кринична в Ладижинський Т Г К З Центр культури та дозвілля "Прометей" міського відділу культури і туризму. Керівник любительського об'єднання "Сонце в людях".

Її твори увійшли до літературного журналу "Дніпро" м.Київ, альманахів  " Дух землі", " Сила почуттів", "Магія кохання",  "Скіфія".часопису "Антологія сучасної української літератури" 

Вірші звучали по обласному радіо та телебаченню "Вінтера" у програмах "Відверто", "Екватор дня", "Літературна світлиця" і радіо м. Ладижин. 

Член районного літературного - мистецького об'єднання "Оберіг" м. Тульчин,  Вінницького літературно- мистецького об'єднання " Автограф"  і літературно - мистецького гурту " Зимова вишня". Лауреат, призер і дипломант Всеукраїнських фестивалів і конкурсів.

Людина року - 2018 в номінації " Працівник культури" (м. Ладижин)

Член Спілки Слов'янських письменників України.

Коментарі