Прес-дайджест "Урожайна грядочка"


14 серпня українці відзначають свято Маковея - у храмах дзвони і свята вода освячують плоди і квіти, які виростають біля будинків дбайливих господарів. У цей час люди дякують Богу за врожай і просять про добробут, мир і здоров'я, щоб піклуватися про рідну землю й наступного року. Це свято сонця, безмежної любові і краси, пахощів призахідного літа, яке вже повертає за обрій, свято підсумків натрудженого року перед довготривалим відпочинком і спокоєм, свято ніжного бджолиного гудіння на волохатих квітах чорнобривців, холодних затуманених світанків і теплих вечорів...

Як бути добрими господарями, щоб правильно й дбайливо піклуватися про рослини, які ростуть біля будинку, потрібно не лише шанувати традиції предків, але й звертатися до порад фермерів, які застосовують фаховий підхід до вирощування овочевих, декоративних, фруктових і зернових культур. Величезний спектр таких порад зібраний у щомісячнику "Дім, сад, город", який уже багато років надходить до нашої бібліотеки-філії і знаходить у ній уважних і турботливих читачів.

З метою популяризації новинок видання бібліотекарем читальної зали був проведений прес-дайджест, де зібрано найцікавіші і найважливіші випуски журналу. Приємного перегляду й світлого, мирного, доброго Вам свята, дорогі українці! Хай традиції наших батьків зближують нас із рідним корінням, бо сила наша - не в здатності побачити світ, а в умінні зберегти його!







Коментарі