Візерунок у долонях


Щороку 2 серпня і дорослі, і діти відзначають незвичайне, але водночас захоплююче свято –
День книжки-розмальовки. Такі книжки рекомендуються для цікавого та захоплюючого проведення часу, як дітей, так і дорослих. Доведено (і це справді так!), що монотонні рухи олівцем чи пензлем розслаблюють.
Можливість вибирати кольори та фантазувати – розвиває творчість. Особливих талантів для створення шедеврів не потрібно. 
Дітям розфарбовування допомагає освоїти кольори, форми та дізнатися більше про навколишній світ. Рекомендується використовувати прості забарвлення вже з півтора року. Займаючись розфарбовуванням, дитина стає більш уважною і посидючою, а успішне завершення роботи підвищує впевненість у собі.
Цікаво, що сьогодні є книжки-розмальовки, спеціально розроблені для дорослих, вони складні та красиві. Ці книжечки роблять усіх нас трохи дизайнерами, а ще допомагають дорослим поринути у світ дитинства.
 Чудові розмальовки вашій увазі - на сторінках наших періодичних видань для найменших. Сьогодні в подарунок від бібліотеки отримали розмальовки діти - переселенці. Розфарбовування дозволить їм зосередитися і відволіктися , а це полегшує будь-яке занепокоєння. Тож  візьміть сьогодні кольорові олівці чи фломастери і почніть розфарбовувати! 






Коментарі