Моєї віри щедре джерело

 28 липня 988 року відбулась визначна подія в житті кожного громадянина і нащадка Київської Русі - зміна релігійного, а отже й економічного, політичного, суспільного курсу й шляху розвитку усієї суспільної науки, книгодрукування, різних галузей мистецтва. Тоді київський князь Володимир Великий, хоч і з політичної мети, але обрав шлях розквіту, а не занепаду, обравши для всього нашого народу дорогу до спасіння душі. Це саме той день, коли потрібно вшанувати пам'ять наших предків і подякувати їм за те, що вони зберегли для нас.

Сьогодні Україна знову стоїть на роздоріжжі, та цього разу ми самі обираємо історичний шлях розвитку нашої держави. Віра Христова допомагає нам збагнути й прийняти ситуацію, в якій ми зараз живемо, зміцнює нашу духовність, розкриває істинну природу навколишнього світу. Християнські закони містять відповіді на будь-які питання, усі вони зафіксовані в релігійних книгах та в нашій генетичній пам'яті.

Тому з нагоди Дня Хрещення Київської Русі бібліотекар читальної зали для дорослих користувачів Алла Горобець провела презентацію перегляду "Моєї віри щедре джерело", де дібрано історичну й релігійну літературу, яка розкриває історію події та висвітлює основні засади християнства. Презентацію відвідали 10 користувачів.

Щиро вітаємо вас зі святом! Хай ваша віра оберігає вас від усього зла!






Коментарі