Україна починається з тебе!

 28 липня ми відзначаємо День державності України. Сьогодні триває боротьба за життя й виживання держави, якій більше тисячі років, яка була першою у світі демократією (Гетьманщина), яка не вела у своїй історії жодної загарбницької війни, але щонайбільше 30 років розквітала в мирі, яка кров'ю мільйонів своїх людей заплатила за право бути вільною, але досі не сплатила остаточної ціни. Слово ВОЛЯ навіки вкарбоване в її ім'я, але й досі триває боротьба за її визнання.

З нагоди свята бібліотекар читальної зали для дорослих користувачів Алла Горобець провела презентацію перегляду "Україна починається з тебе", на якому експоновано 13 книг та періодичних видань про історичний шлях української державності та найвагоміші національні здобутки нашого народу. Презентацію відвідало 8 читачів.

У цей надскладний для нашої держави час ми щиро бажаємо, щоб єдина мрія усього українського народу - ВОЛЯ - незабаром здійснилася! Миру тобі, наша найрідніша Україно, хай стукіт наших сердець приблизить твою перемогу!








Коментарі