Екологічний - бумеранг

 Природа – це наше життя. Сьогодні найголовнішою проблемою людства є проблема виживання, проблема, що стосується кожної людини зокрема,кожної живої істоти. Ніякі винаходи цивілізації не замінять чистого повітря, екологічно чистих продуктів харчування та джерельно-чистої води.



 ХЕНД МЕЙД У СТИЛІ «ЕКО»
Чи задумувались ви над тим, якої шкоди довкіллю завдає наша діяльність, в тому числі й улюблений хенд мейд? Адже сучасна культура одноразового споживання аж ніяк не сприяє покращенню екологічного стану нашої планети, а нам на ній ще жити й жити! І головне – не тільки нам, а й нашим дітям та внукам! Отже твооримо красу й бережемо природу, адже хобі теж може бути екологічним!

Еко хенд мейд: друге життя старих речей

Ідея поступового переходу на багаторазове використання речей набирає все більшої популярності в світі, адже у зв’язку з нераціональним використанням ресурсів людству загрожує різке погіршення умов життя. Саме тому багато свідомих людей все частіше надають перевагу не одноразовому посуду, а кераміці чи склу; замість пластикових пакетів використовують еко-торбинки з тканини; намагаються сортувати побутові відходи. А вторинна переробка речей – це справді непоганий спосіб продовжити їх існування, але в іншому вигляді!

Для еко хенд мейду можна використовувати:

-непотрібні пластикові пляшки

-перегорілі лампочки 

-автомобільні шини


-старий папір


А ще можна зробити оригінальну сумку із… поламаної парасольки! Не вірите? А ви спробуйте! Цікаві ідеї і перетворення шукайте в журналі "Моє хобі","Жасмин". А ще більше цікавих ідей ви знайдете в спеціальному журналі для невтомних та креативних любительок створювати красу власноруч — «Hand Made».


Наша планета – це наш дім, тому відповідальність за збереження її чистоти лежить на кожному з нас, без виключень. Шануйте природу й бережіть її – не лише для себе, а й для наступних поколінь.
Бажаємо вам успіхів та оригінальних ідей у еко-творчості!










Коментарі