Радимо почитати у зимові вечори

 

Коли за вікном негода, хочеться загорнутися у м'який плед, взяти горнятко запашної міцної кави і зануритися у теплі історії. А може краще поринути у гостросюжетний роман чи містичну історію? На будь-який смак можна знайти літературу в нашій бібліотеці. 

Ця книга – про Львів. Про місто, яке хтось знає і любить, а хтось тільки відкриває для себе. Про вузькі вулички і затишні кав’ярні, про любов і  про життя. Про людей, які зустрічаються, розходяться, сподіваються, вірять, кохають, втрачають – і знову знаходять своє кохання…


Яке то щастя – зустріти свою половинку і покохати! Коли душа сягає неба, коли розумієш: ось твоя доля… Про жертовне кохання, любовний трикутник роман Люко Дашвар «Молоко з кров’ю»


Цей роман про таємниці підсвідомого і невідомого. Що приховують сновидіння маленького хлопчика Тео? Чи впорається батько із невідомою сутністю, що полонила мозок сина?

У цьому романі немає смертей і катаклізмів, але трагічне непорозуміння між головними героями спричиняє драматичні події. Кожен герой книги по-своєму прагне щастя та не вміє цінувати подарунки долі. А тим часом янгол грає маленьким загубленим гудзиком… 

Приємного читання!








Коментарі