Моє хобі


  Що таке хобі? Хобі (від англ. Hobby - захоплення, улюблена справа) яка не має відношення до професійної діяльності людини. Простіше кажучи, те, чим подобається займатися у вільний від роботи час, для насолоди.

Хобі — це в жодному випадку не марнування часу. Мати улюблене заняття корисно! Це  допомагає:
підняти настрій;
розслабитися;
покращити фізичну форму;
розширити кругозір;
прокачати знання мов.

Вибір хобі безпосередньо залежить від Ваших особистих якостей, від темпераменту, характеру, цілей в житті. Знайти своє хобі, яке б було Вам дійсно цікаво, можна лише тоді, коли це заняття буде відповідати Вашим уподобанням.

Астрологи стверджують, що вибір хобі тісно пов’язаний зі знаком Зодіаку і залежить від сузір’я, під яким народилася людина. Навіть якщо ви не вірите гороскопам, рекомендації фахівців з цієї області здатні направити пошук заняття для душі в потрібне русло. Наприклад, Овнам в силу їх гарячого темпераменту рекомендують займатися боксом, бальними танцями або екстремальними видами спорту, а практичним Тельцям підійдуть рукоділля, квітникарство та колекціонування. Творчі Леви з успіхом можуть освоювати фотографію або живопис, а різнобічним Водоліям зірки рекомендую незвичайні види хобі: від народної самодіяльності до створення комп’ютерних ігор.
Ще одна корисна порада: обирайте хобі, не схоже на вашу професійну діяльність. Воно має робити ваше життя гармонійним і давати те, чого вам бракує. Наприклад, якщо ваша робота передбачає сидіння перед комп’ютером, зверніть увагу на активний відпочинок і розваги на свіжому повітрі. Якщо вам доводиться по роботі багато спілкуватися з людьми, скоріше за все, вам підійде хобі, яке передбачає усамітнення і тишу. 

Як з усього розмаїття обрати заняття для себе? Найпростіший (але не найшвидший спосіб) — просто пробувати. Шукайте, експериментуйте, відвідайте нашу бібліотеку. Там Ви знайдете книги та журнали з серії «як-зробити-що-завгодно» на різні теми. Можливо, в них є нові ідеї і для Вас.


Пропонуємо вашій увазі: "Моє хобі" – розважально-пізнавальний журнал для дітей та підлітків. Він допоможе кожному знайти своє хобі. У кожному номері - багато цікавої інформації з різних галузей знань, майстер-класи, кросворди, головоломки, конкурси.

Про модульне орігамі, кусудаму, нумізматику, катання на ковзанах тощо ви можете прочитати у журналі «Моє хобі». Можливо, ви відкриєте для себе нове захоплення або дізнаєтеся про щось цікаве та невідоме.


Пропонуємо цікавий майстер-клас від журналу "Моє хобі". «Моє хобі» допоможе не лише обрати вдалу ідею, але й з легкістю втілити її в життя.
Бажаємо творчого натхнення!



Коментарі