Головні сьогодні теми - чистота і гігієна


Сучасне життя вимагає від нас бути активними, тому ми маємо турбуватися про своє здоров'я, здоров'я своїх дітей. Для батьків ми підготували інформ - перегляд: "Головні сьогодні теми - чистота і гігієна". Представлена література знайомить з правилами особистої гігієни і основними принципами здорового способу життя.



До вашої уваги освітній журнал для  дошкільників та їхніх батьків "Зростаємо разом". В рубриці "Будь здоровий" разом з дитиною виконайте завдання.

 Завдання 1.  Назви предмети для догляду за тілом і знайди їх на малюнку ванної кімнати


 Завдання 2. З'єднай малюнки із зображенням частин тіла людини з предметами, які потрібні для догляду за ними.

   Завдання 3. Як уберегтися від злих мікробів? Розкажи за малюнками у квадратах, як мікроби потрапляють в організм людини. З'єднай ці малюнки з відповідними малюнками в кружечках.

 Завдання 4. Восени в людей часто виникають простудні та вірусні захворювання. Розкажи за допомогою малюнків, як їм запобігти.

"Пам'ятка - порада, як знизити ризик інфікування короновірусом".
Один із найкращих способів захистити дітей від коронавірусу та інших захворювань - розказати про необхідність дотримання всіх правил. Наші бібліотечні іграшки теж на карантині і дотримуються соціальної дистанції. Вони нагадують малятам - частіше мийте руки і ви будете здоровими!

Коментарі