У доброї людини друзів багато



Продовжуємо цикл "Мистецьких вихідних on-line". Літо довге і відпочинку вистачить усім, якщо тільки вміти добре відпочивати. Зателефонуй давнім друзям, познайомся із новими і помирися з тими, з ким давно не розмовляєш. Отож, читай, пізнавай, люби, посміхайся і дорослішай разом із друзями!
Люди завжди прагнули до стосунків, дружби, любові. Друг - це людина, якій ти довіриш свій найбільший секрет, яка виручить тебе у важку хвилину, з якою в тебе є багато спільного.









Читай , пізнавай, розважайся.


Привіт усім шанувальникам тестів. Експрес- тест "Вперед до мети! Глянь уважно на список засобів пересування і вибери той, який тобі до вподоби. А із найбільшим задоволенням  ти прокатаєшся разом із своїми друзями.


Твій вибір свідчить про те, як ти досягаєш життєвих цілей, а також про особливості свого характеру, які при цьому проявляються.

а) ВЕЛОСИПЕД. Поставлених цілей ти досягаєш , використовуючи власні зусилля. Надієшся виключно на себе, прикладаєш "сталеву "силу волі , мужності, сили і хоробрості.
Тому - вперед, ти обов'язково досягнеш перемоги!

б) АВТОМОБІЛЬ. Внутрішня сила й енергія штовхають тебе вперед. Тому йди до своєї мити спокійними , розмірними кроками, головне не ігноруй правила. Вони тільки сприятимуть щасливій дорозі до твоєї цілі.

в) АВТОБУС. Ти дуже цінуєш своїх рідних і друзів. Помагаючи іншим, працюєш над собою.
Головне , не дозволяй  рідним та близьким змінювати напрямок свого руху, не зраджуй свою мету.

г) ПОЇЗД. Хоча навкруги повно людей , ти, як правило, ігноруєш їхню думку і роль у твоєму житті. Не треба замикатися у собі. Зверни увагу на ідеї інших людей, що збільшить твої шанси на успіх .

д) ЯХТА. Ти - людина незалежна і достатньо байдужа до того, що відбувається довкола. Раціоналізм  і здоровий погляд - це твої принципи.

е) ЛІТАК. Ти хочеш досягнути своєї цілі до неможливості швидко. Приступити до дій намагаєшся лише в мріях. У цьому разі твоя фантазія тобі не друг. Не літай у хмарах. Сміливо спустися на землю і без зайвих сумнівів берися до справи. Цікавих та веселих мандрів !

Запрошуємо на майстер - клас об'ємної аплікації на книжкову полицю .



Юні друзі ! Розважайтесь разом з нами на "Мистецьких вихідних on-line".
До нових зустрічей в наступну суботу.












Коментарі