Сюрприз для тата


День батька в Україні відзначають в третю неділю червня. У це свято прийнято вітати татусів та дарувати особливі подарунки. Привітати тата хочеться по – особливому, адже він так багато робить для своєї сім’ї!  Я підготувала для вас цікаві ідейки і пропозиції, як привітати тата.


Впевнена, що кожний з вас чудово знає свого тата, тому:
1) подумайте про його хобі й відштовхуйтесь від цього при  виборі подарунку. Він оцінить ваш вибір, буде милуватися ним, а сама річ буде нагадувати йому про вас.
Даруйте емоції! Подарунок не обов’язково має бути матеріальною річчю. Влаштуйте пікнік!

2) Ловіть щасливі миті життя: подаруйте батькові спільну фотосесію. Створіть фотокнигу або надрукуйте ваша світлини. Будьте впевнені, альбом зі спогадами – чудовий подарунок.

3) Ще можна написати вірш чи пісню для тата, намалювати його портрет. І пам’ятайте головне – тато буде щасливий, якщо ви просто приділяєте йому увагу, цікавитесь його справами, підтримуєте і щиро говорите, що любите його. Це буде найкращий дарунок.💕

У своєму дитинстві я завжди робила найріднішим вітальні листівки зроблені власноруч. Сьогодні з деякими ідеями виготовлення листівки для тата я поділюсь із вами. А допоможе мені донька Марійка. Наш тато полюбляє каву, тому листівка буде ароматизована справжньою меленою кавою.
Для роботи використали  половину аркуша картону кольорового, папір для скрапбукінгу, ножиці, клей, олівець, мелена кава, тканина, паперові сердечки.
вирізаємо шаблон чашки

переносимо на папір для скрапбукінгу і вирізаємо заготовку

вирізаємо з білого паперу еліпс, змащуємо клеєм і ...
...посипаємо меленою кавою



спочатку приклеюємо "скатертинку", потім чашку, ароматизований  кавою папір під отвір чашки, оздоблюємо сердечками.
підказочка для привітання!!!


бонус для татусів-майстрів








Коментарі