Казка для малечі


Як придумати казку для дитини? Навіть якщо у вас сутужно з фантазією , разом з дитиною ви зможете придумувати казки.

 Виявляється , це зовсім не складно і так цікаво. Запропонуйте дитині вибрати дві улюблені іграшки і придумати історію з ними. Можна не придумувати щось абсолютно нове, переробити існуючу казочку. Дуже важливо, щоб кінець у казки був щасливий.
Провідний бібліотекар Алла Павловська пропонує міні-казку про Альпаку. 
Жили собі двоє друзів дитинчатко Альпашик та пташка Дася. Та якось вони посварилися і не товаришували цілий місяць. Але Альпашик хотів помиритися та все покидав це діло, бо соромився… Одного разу, Альпашик гуляв і побачив Чарівну квіточку. Можна було загадати одне бажання. Довго думав, і нарешті сказав: «Я хочу помиритися з Дасею». Так і сталось.
Більше вони ніколи не сварилися.
Цікаві факти про Альпак:
Альпака – це південноамериканська домашня тваринка. У Чилі, Аргентині, Перу, проживають напівдикі стада альпаки, пасуться в Андах на висоті 3500 - 5000 м, живляться тварини рослинністю, альпаку вирощують заради шерсті.
Альпака і людина:
Вже більше 2000 років альпака є домашньою твариною. За характером альпака - це дуже сором’язлива і дуже розумна тварина, яка не любить проявляти агресію. Альпака добре ладнає з людиною. Живе альпака близько 25 років. Цінується альпака за свою вовну, з якої виготовляють одяг, ковдри та килими. Подивіться цікаве відео про цих дивних і рідкісних тварин. У нашому Вінницькому зоопарку є дитинча руденької альпаки. (фото)
Гарного вам настрою, міцного усім здоров’я . Приємно розважитись під час складання нової сімейної казки!






Коментарі