Конкурс "Книгоманія" - для учнів 7-х класів, які дуже люблять читати. Але цього  замало для участі у конкурсі. Потрібно так презентувати прочитану книгу, щоб комусь одразу захотілося її прочитати. А ще підготувати і провести масовий захід з популяризації улюбленої книги, а ще -намалювати ілюстрації до цікавих епізодів, а ще - змонтувати відеоролик, а ще - бути артистичним, цікавим, емоційним, а ще, а ще.а ще....
Отже, як ви зрозуміли на ІІ етапі конкурсу зібралися самі  "акули презентацій"- 19 учасників з трьох мікрорайонів міста.  6 квітня у Центральній бібліотеці для дітей та юнацтва відбувся другий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія - 2019".
Для оцінки журі були представлені читацькі щоденники, відео та коротка розповідь про прочитану книгу. Дітей підтримували батьки та друзі. Усі конкурсанти дуже гарно впорались із завданням. Але у 3-тій тур конкурсу вийшло 6 дітей - переможців. Мікрорайон Центр у  3-му турі конкурсу буде представляти наша читачка, учениця 7-Б класу Мельниченко Дарина. Будемо за неї вболівати.
Нагорорджувала учасників та переможців голова журі конкурсу відома вінницька письменниця Тамара Миколаївна Артем'єва.










Коментарі