Основи саморегуляції за допомогою арт-терапії


Сьогодні в рамках проекту "Соціальна підтримка жінок та дітей, які постраждали внаслідок збройного конфлікту в Україні" відбулась "Презентація навчально - тренінгової програми для жінок з оволодіння навичок психоемоційної саморегуляції". Координаторами проекту виступили- БФ "Добра воля" (Польща), ГОЖОО "Воскресіння" (Україна, керівник Оксана Трибун), що реалізується за допомогою програми RITA - "Перетворення у регіоні" Польсько- Американського фонду свободи, яку реалізує Фонд "Освіта для демократії". Можливість для реалізації міні-гранту, який отримала ГО "Збережи душу" (керівник Людмила Євсєєва).
Повноцінний 4-годинний тренінг з Основ саморегуляції був проведений тренером з арт -терапії, головою БФ "Сфера добра" Тетяною Палієнко (м. Київ), арт -терапевтом та психологом- психодраматистом (PIFE, Берлін), кризовим психологом.

16 жінок-дружин воїнів АТО, волонтерів, які з власного життя знають , що таке стрес війни та його вплив на здоров'я та психіку.

В програмі тренінгу учасниці заходу мали змогу попрацювати з власним тілом, помедитувати, відреагувати власні стани, промалювати їх, а потім і проговорити.












Коментарі