Сторінками "Живої книги"


На день Європи в Вінниці працівники нашої бібліотеки взяли участь в проекті "Жива книга". Ми представляли героїв із всім відомих творів, а тому були легко впізнанними. Вінничанам та гостям міста доводилося вистояти в черзі, для того, щоб зфотографуватися на пам'ять з героями. Ольга Вельган представляла Королеву Марго з однойменного роману О. Дюма. Майже усі читали відомий роман Олександра Дюма "Королева Марго", але мало хто знає справжню історію життя прекрасної Маргарити Валуа, французької королеви - красивої і вільної королеви, що залишила незгладимий слід в історії...
Світлана Плотнікова зіграла роль професора Макгонагалл - героїні серії романів Дж. К. Роулінґ про Гаррі Поттера. Професор Макгонагалл - заступник директора Школи Магії і Чарів "Хогвартс", декан Гриффиндора, викладач трансфігурації, згодом директор Хогвартса. Мінєрва Макгонагалл - не лише досвідчений викладач, але і могутня чарівниця. З розподільним ковпаком та швидкісною мітлою "Німбус - 2017" фотографувалися не тільки діти, але й матусі та навіть бабусі! Всі вони получили неймовірне задоволення!

Лариса Богданюк була неперевершеною в ролі грецького бога, володаря морів Посейдона. Посейдон також відомий під іншими назвами, такими як, Землетрусець, Приборкувач коней, Цар Морський, Водяник. Грецький Посейдон є третім братом, що символізує його тризубець: головний жезл з однією вершиною належить громовержцеві Зевсові, а рогатина-двозубець - володареві підземних пасовищ Аїду, другому за старшинством братові. За традиційними уявленнями Посейдон здіймав або гамував на морі бурю, викликав землетрус тощо.

"— Обратите внимание! У вас на руке кровавое пятно.
— Это пустяки! Важно, что у меня на губах улыбка."






"Она умела видеть красоту в других, даже тогда, когда человек сам в себе этого не видит"



























"Океан — как душа человека, также волнуется, также переживает, бушует в глубине и способен на шторм..." (Илья Дружинин)














Коментарі