Бібліотека і громада


28 березня 2017 року відбулась презентація проекту "Бібліотека і громада", мета якого долучити користувачів до обговорення та вирішення спільних проблем територіальної громади, які потребують пошуку оптимальних методів з їх реалізації через призму психологічного клімату суспільства, типових настроїв населення та його фінансових можливостей.

Темою першого круглого столу було обрано актуальну сьогодні проблему, щодо особливостей здійснення права власності у багатоквартирному будинку "Управління житлом: очікування і розчарування, реалії та перспективи", де розглядався досвід з реформування житлово-комунальної сфери у м. Вінниці з налагодження ділового співробітництва та партнерських стосунків між владою,надавачами ж/к послуг та їх споживачами через призму "ЖЕП- Старші у будинку- Мешканці" на прикладі багатоповерхівок по вул. Кн. Коріатовичів 168,170, 172, 174, 176 та Понєдєліна 23, які розташовані в межах єдиного дворового простору, які п'ятий рік обслуговує ТОВ "ЖЕО".

Модератором заходу був наш постійний користувач, старший у будинку по вул. Кн. Коріатовичів, 170 - Анатолій Поїзд. В обговоренні брали участь Іван Капля, старший у будинку по вул. Литвиненко -Вольгемут, 44; Людмила Гавриленко, голова ОСББ по вул. Кн. Коріатовичів, 174; Галина Ахметсафина, голова ОСББ "Злагода 94" по вул. Магістратській, 94; Олег Лаврик, заст. директора компанії "Вінниця Комфорт Сервіс" з обслуговування ОСББ.







Іван Капля

Людмила Гавриленко

Олег Лаврик 

Коментарі