Країна висхідного сонця


Японію часто називають Країною висхідного Сонця. В ній стільки незрозумілої чарівності, тут унікальне все, починаючи від сучасних міст, закінчуючи культурою. Японці завжди вміли у всьому знайти гармонію. Японія єдина країна в усьому світі, яка зберегла титул Імперії, а династія імператорів ніколи не переривалася протягом всієї історії. На сьогоднішній день править імператор Акіхіто, який є прямим нащадком першого імператора, який заснував Японію. Цього року цій країні виповнилося 2673.
Народ країни висхідного Сонця також надзвичайно чесний. Якщо людина забула в транспорті парасольку, вірогідність, що її повернуть власникові, складає 99%, якщо в свою чергу він звернеться в бюро знахідок.Японська мова відрізняється відсутністю лайок. Потужність всіх емоцій виражається гучністю і інтонацією, чого так не вистачає нашим співвітчизникам.

Японія — одна з найбільш загадкових і захоплюючих країн світу. Її культура, звичаї і народ сильно різниться з нами. Цю країну варто відвідати, вона приверне кожного мандрівника і дуже гостинна для всіх туристів. 2017 оголошено Указом Президента України Роком Японії в Україні. Пропонуємо Вашій увазі інсталяцію присвячену цій дивовижній країні.

Коментарі