Ювілей улюбленої письменниці


Сьогодні в нашій бібліотеці святкували ювілей Тамари Артем'євої - нашої улюбленої письменниці-земляка, давнього друга і постійного гостя бібліотеки. Прийшла ювілярка не з порожніми руками - принесла свою нову книгу для дітей "Розкажу вам казку...". Яку і презентувала. Ця книга не тільки цікава, але й корисна. Адже в ній казки про тварин. Тамара Миколаївна сама знає про різних тварин багато цікавого. Тому веселими, неймовірними пригодами своїх казкових героїв вчить дітей любити тварин, берегти природу.
Привітати іменинницю прийшли члени клубу "Країна Читалія" (4А клас ЗОШ № 16) з класним керівником Аллою Анатоліївною Камінською. Вони підготували вітальні вірші та пісні. Також ювілярка отримала привітання та подарунки від Тетяни Іванівни Міщан, головного спеціаліста відділу культурно-мистецьких закладів Департаменту культури міської ради. Приємним сюрпризом стала вітальна листівка від Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана.

Від міських бібліотек Тамару Миколаївну привітала заступник директора ВМ ЦБС по роботі з дітьми Світлана Миколаївна Козловська. Багато квітів, подарунків та теплих щірих побажань отримала улюблена письменниця. З днем народження, Тамаро Миколаївно! Чекаємо нових історій!









Вітання і подарунки від учнів 4А класу ЗОШ № 16 (кл. керівник - Алла Анатоліївна Камінська)

... від Тетяни Іванівни Міщан, головного спеціаліста відділу культурно-мистецьких закладів Департаменту культури міської ради


... від Світлани Миколаївни Козловської, заступника директора ВМ ЦБС по роботі з дітьми

... і від працівників нашої бібліотеки 


Танець з іменинницею

Автограф-сесія


Коментарі