Вічна казка кохання

Микола Миколайович Поздняков, викладач ВДПУ, літератор, поет. Керівник літературної студії "Современник". Олена Андріївна Вітенко, член НСПУ, фундатор краєзнавчої літературно-мистецької ГО "Велика рідня" та премії іь. Марка Вовчка.

Кохання - одне з найкращих і найглибших людських почуттів, невичерпне та вічне, як саме життя. Його сила облагороджує, робить людину добрішою і кращою, спрямовує на величні та героїчні вчинки, іноді змушує тяжко страждати, робить невиправні помилки. Справжнє кохання відкриває у людині такі таланти, про які вона раніше не підозрювала. Кохання і поезія... Вони є дзеркалом людської душі, де відбиваються найпотаємніші думки й найзаповітніші мрії, де найглибше й найвиразніше знаходять свій вияв почуття. 13 лютого в бібліотеці відбулося відкриття літературної АRT - кав'ярні. На літературний вечір завітали відомі вінницькі поети. Кожний майстер слова вражав своїм баченням кохання. Яке воно? У кожного свій досвід цього почуття. Кохання може бути таким різним! У рамках проекту "Митці країни - за вільну Україну" відвідувачі долучилися до акції по збору коштів для воїнів АТО. Вдалося зібрати 285 гривень.

Тетяна Василівна Яковенко, поетеса, член НСПУ, Заслужений працівник Культури України, голова Вінницької краєзнавчої, літературно- мистецької ГО "Велика рідня".

Андрій Стєбєлєв, член НСПУ, куратор Вінницького Дому поета.

Аліса Іванова, член ГО "Гармонія Всесвіту"

Леонід Борозенцев, голова Вінницького відділу Конгресу літераторів України.




Валентин Іонов виконує імпровізації до Дня Св. Валентина.

Коментарі