Жити. Творити. Перемагати!


Для реалізації проекту були придбані ноутбук Acer TravelMate P253-E та проектор Acer X113 на загальну суму: 12980 грн.

4 грудня в приміщенні Вінницької Центральної міської бібліотеки ім. Бевза на семінарі-нараді "Організація планування роботи на 2015 рік та звітність бібліотек-філій" відбулась презентація проекту "Жити. Навчатись. Творити!", відкриття громадських інформаційних центрів при бібліотеках, розповідь про історію виникнення проекту, участь у Всеукраїнській конференції "Державна політика з електронного урядування в Україні: проблеми та виклики", яка відбулась 20-21 листопада у Львові та нашою перемогою.

21 листопада Олександр Софій оголосив переможців конкурсу міні-грантів. Завдяки проекту «Громадські інформаційні центри у Вінницькій, Закарпатській, Львівській та Рівненській областях –ІІ етап, який співфінансований у рамках програми польського співробітництва для розвитку Міністерства закордонних справ Республіка Польща (програма «Підтримка демократії) проект «Жити. Навчатись. Творити» здобув перемогу серед проектів Вінницької області та отримав грант у розмірі 13000 грн. на закупівлю ноутбука і проектора.

8 грудня в приміщенні Центральної міської бібліотеки буде розпочато проект "Жити. Навчатись. Творити". Даний проект передбачає навчання користувачів бібліотеки основам комп’ютерної грамотності, роботі в інтернеті та послугам е-урядування. Навчальний курс триватиме протягом шести тижнів. З великої кількості бажаючих формуються 3 групи, заняття з якими відбуватимуться три рази на тиждень. Цільова категорія населення, на яку спрямовані результати проекту: особи пенсійного віку (активні читачі бібліотеки, члени клубу “Імпульс”).















Коментарі

Дописати коментар