Святий Миколай, до нас завітай 🎅


День Святого Миколая - одне з найбільш очикуваних та найулюбленіших свят всієї дітвори. 19 грудня - завітало свято і в нашу бібліотеку, а ще - саме цього дня відбулось урочисте відкриття Вінницьких Майстерень Діда Мороза. Одна з яких зручно розташувалася в бібліотеці № 11.

Святий Миколай давно став символом добра і правди в немилосердному світі. Це свято турботи й любові до ближнього. Коли кожен може принести подарунок, написати листа тим, з ким не бачився багато років, хто потребує особливої уваги та турботи. Вчіться творити чудеса! День Святого Миколая - це перше новорічне свято, яке дарує дітям подарунки та відчуття передноворічної атмосфери. Тому цей день був особливим, адже Святий Миколай завітав не один, а з Дідом Морозом, Снігуронькою та Кізонькою - символом наступаючого 2015 року. Діти веселились, співали пісні, танцювали, із надзвичайним захопленням брали участь у вікторинах, конкурсах, пізнавальних іграх.

Святий Миколай - символ доброго духу, що дбайливо спостерігає за дитиною протягом року. Якщо дитина робить щось гарне - він радіє, якщо погане - засмучується. І гарні вчинки, і погані святий Миколай записує у спеціальну книгу. Дітлахи, які відвідують бібліотеку-філію №11, як правило, в очікуванні свята і, звичайно, подарунків, не бешкетують, прагнучи дати зрозуміти святому Миколаю, що вони завжди готові бути хорошими. Не обійшлося без солодких подарунків від партнерів бібліотеки Телеги Лариси Іванівни та ТЦ "Форум".

Але подарунки куди приємніше самим дарувати, ніж отримувати. Тому цього дня діти малювали малюнки для солдат, які знаходяться в зоні АТО та у військовому санаторії на лікуванні, писали листи Святому Миколаю та Діду Морозу, в яких найчастіше не було матеріальних та меркантильних бажань, головною золотою ниточкою повз листи пройшло бажання Миру, перемоги, щоб воїни, які обороняють Україну від ворога повернулися додому, до своїх родин живими та неушкодженими. Цього щиро прагнуть діти.







Коментарі