Психологічний фестиваль у бібліотеці


Сьогодні у нас вперше відбувся фестиваль психологічних практик "Від конфлікту до гармонії". В програмі - майстер-класи кращих психологів міста, які працюють у різних напрямках психокорекції та психотерапії. Червоною ниточкою повз майстер-класи пройшла тема: "Як знайти вихід з конфліктної ситуації".
Особливістю II Вінницького психологічного фестивалю стало те, що відбувся він у форматі благодійної акції і отримані від учасників кошти будуть направлені на виготовлення буклетів «Посттравматичний стресовий розлад» та «Як допомогти іншому справитись із стресом», у яких коротко описані симптоми посттравматичного стресового розладу, та основні правила підтримки людей, які переживають складні життєві обставини.

Ця інформація буде корисною для різних людей, але особливо цінною вона може стати для тих, хто брав участь у бойових діях на сході нашої країни та їх рідних. Захід відбувся за підтримки Вінницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Організаторами заходу є волонтерська група психологічної допомоги солдатським сім’ям «Збережи душу», ГО «Консультативно-інформаційний центр для сім’ї, дітей та молоді», Вінницьке обласне товариство психологів та психотерапевтів та Вінницький соціально-економічний інститут університету «Україна».

Яскраві хореографічні номери від вихованців Тетяни Чистякової





Валерій Краснокутський "Практика ХАДУ. Шлях до тілесної та душевної гармонії"

Наступним етапом стала презентація різноманітних методик та практик від тренерів.

"Венера і Марс. Особливості перекладу" від Світлани Худої, Позитум-підхід терапія


"Подолання проблемних взаємовідносин. Балінтовська група". Майстер-клас від Марії Яцюк

"Процес проведення переговорів до позитивного результату" Психодрама від Тетяни Комар




Робота в групах має неабиякий позитивний результат. В центрі - Ірина Тіміна - один з організаторів фестивалю

"Танець, який гармонізує тіло і душу". Майстер-клас з танцювально-рухової терапії від Тетяни Чистякової

Коментарі