В радіусі 5 миль 🎨


Прекрасне близько... Не завжди потрібно їхати за очі, аби помилуватись красою природи, побачити щось нове. Достатньо прокинутись вдосвіта, сісти на велосипед, взяти з собою. "Вірного друга - фотокамеру, та їхати... не обов'язково далеко, адже прекрасне близько..." "Віталій Філімонов). 10 жовтня у рамках проекту арт-хол "Дебют" було урочисто відкрито фотовиставку рівненського фотографа Віталія Філімонова. Це колекція з 40 робіт у жанрі класичного пейзажу. Виставку організовано Вінницьким Народним клубом фотомистецтва «Обрій» за сприяння обласної організації Національної спілки фотохудожників України.

Віталій Філімонов - фотограф, член фотоклубу "Простір фото" (м. Рівне). Народився у 1987 році в Рівному. Вперше взяв фотоапарат у 10 років, з тих пір з ним не розлучається. Улюблений жанр фотомитця - пейзаж, проте, будучи патріотом України та свого рідного міста, знімає все, і допомагають йому в цьому подорожі, в яких він відкриває для себе завжди щось нове. Сподіваємось, що незабаром побачимо наше прекрасне місто очима рівненського фотохудожника.

Автор виставки - учасник колективних виставок у Рівному та України загалом, Словаччині; учасник та призер національних та міжнародних фотовиставок. Серед нагород - диплом НСФХУ (Фотовернісаж на Покрову, 2013), срібна медаль Салону ("Кубок Рівного з фотомистецтва, 2012"), золота медаль Салону ("Кубок Рівного з фотомистецтва, 2013"), диплом Салону ("Карпатський Фотовернісаж, 2013"), та ін. У Вінниці презентує свої роботи вперше.

На відкритті виставки гості могли поспілкуватись з автором, який приїхав у Вінницю саме на відкриття. Після урочистого відкриття гості, читачі бібліотеки та колеги з вінницького фотоклубу змогли у неформальній обстановці поспілкуватись з автором.


Вітання від Вадима Козловського - члена обласної організації Національної спілки фотохудожників України

"Схід-Захід": обмін досвідом



Інна Єрмакова - голова спілки фотохудожників України в Луганській обл., голова Луганського фотоклубу, викладач Луганської державної академії культури і мистецтв на кафедрі художньої фотографії





Коментарі