За чарівними дверима книжкового царства


Сьогодні у нас пройшов День відкритих дверей. Із самого ранку до нас завітали наймолодші відвідувачі - вихованці ДНЗ № 25. Їх зустріла команда веселих клоунів. І тут таке почалось... Поки дітлахів розважали на бібліотечному майданчику, бібліотека не сумувала. До неї завітала майстриня-чарівниця, професіонал своєї справи, викладач дитячої школи мистецтв "Вишенька" Квітчук Галина Степанівна. Разом з дітьми та їхніми батьками була створена композиція з паперу "Яблуневий цвіт". А потім до нас завітали учні 3 А класу ЗОШ № 16 на чолі з класним керівником Камінською А. А. 

Майстриня декоративно-прикладного мистецтва Вікторія Штойко разом з дітьми зробили аплікації з круп і паперу "Трішки позитиву". Затим до нашого книжкового царства завітали три феї краси: майстер перукарського мистецтва Марія Тищенко, молода художниця Олена Касаткіна і майстер візажу Ольга Сірак. Діти відвідали виставку-презентація м'якої іграшки сестер Діани та Олександри Жупанових "Іграшка своїми руками".

Після насиченого подіями і враженнями дня бібліотека перетворилася на літературну кав'ярню. За чашкою ароматного чаю із смачним печивом лунали чарівні звуки поезії. Це були поезії членів клубу книголюбів "Імпульс". Учні музичної школи № 1 виконали акапельно музичні твори на вірші Т. Шевченка.













 
























 






Костін Микола Федорович

Школьна Тамара Петрівна


Коментарі