Закохатися у Варшаву!


24 липня, четвер ( день четвертий) розпочався з відвідання Аптеки Мистецтв. Це такий незвичайний центр мистецтв, який вражає сучасністю дизайну, креативністю меблів, ну і звичайно ж найбільше пригортають увагу картини та фотовиставка, які представлені тут. Але найбільш Аптека Мистецтв цікава тим, що діяльність закладу направлена на роботу з людьми, які обмежені в певних можливостях. Кожна людина живе сподіваннями на краще. Надія на щасливе майбутнє є тією творчою силою, яка допомагає жити й творити. 

Не могла не пригадати наш центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Обрій". Мені відомо, які ці люди щирі та відверті, мають добру відкриту душу, і в той же час величезну силу волі, попри діагнози... Творчість іде від власного людського духу, який має величезні резерви, розкривши які, людина опановує свої можливості.

Потім ми відвідали Центр науки "Коперник". Він пригортає увагу туристів зі всього світу набагато більше, ніж інші пам'ятки міста. Фактично, це навіть музеєм назвати складно. Уявіть місце, де можна стрибати, бігати, торкатися до експонатів, проходити тести та самостійно проводити експерименти. Тут навіть можна зробити УЗІ вагітної жінки (не справжньої, звичайно, але дуже правдоподібно). І на завершення цього дня - прогулянка вечірнім містом
 












Муха, яка розповідає казки, легенди, поеми різними мовами


Мені вдалося навіть відчути себе у ролі гінеколога




Цей робот навіть намалює ваш портрет. Бажаючих було дуже багато!











Фаєр-шоу це феєрично та вражаюче!











П'ятниця, 25 липня (п'ятий день). До нас, в готельний номер завітали наші гуру та наставники Вікторія Солоніцина та Юрій Трофименко. Зустріч була у неформальній обстановці, тепла та щира - по-Ахаларівські. Кожен поділився своїми відчуттями, емоціями, спогадами, які дало не лише стажування у Польщі, але й Ахалар взагалі. Ніколи не забуду те відчуття - наповненості, натхнення та трошки суму, адже прощатися так не хочеться! Тому кажемо: "До зустрічі!". Ахалар дає безцінний досвід, практику, бажання зростати, розвиватися духовно та творчо, змінювати світ на краще. Дякую вам всім, мої любі! 









Коментарі