Гостини для родини


У рамках святкування Міжнародного дня дітей у ласкавих променях вечірнього сонця просто неба 9 червня в парку Дружби народів відбулось свято "Гостини для родини", організаторами якого стали Вінницька обласна громадська організація "Територія мам" та ГО "Подільська громада". Програма свята була насиченою, цікавою, творчою, пізнавальною. Зустрічали всіх учасників та гостей свята ляльки-велетні. Своїм талантом та артистизмом порадували вінничан та гостей міста маленькі зірочки.
До уваги всіх бажаючих просто неба розгорнулася галявина творчості, на якій і діти, і батьки мали можливість прийняти участь у майстер-класах з паперопластики, виготовлення закладки для книги, валяння з шерсті, аплікації, аква-гриму. Також кожен бажаючий зміг перевтілитись у казкового персонажа, або доповнити свій образ чудовим малюнком завдяки мистецтву фейс та боді-арту.

У рамках свята був також організований та проведений book-crossing. Фотовиставка "Сімейна сушка" порадувала неймовірними миттєвостями життя. Також бажаючі мали можливість пограти в ігри "Твітер" та "Мафія".






Бібліотекар вінницької міської дитячої бібліотеки Оксана Крижанівська організувала та провела буккросинг


Коментарі