Я - родина - Україна 🎈


В Україні 28 червня відзначається День Конституції. Саме цього дня 1996 року депутати Верховної Ради ухвалили найголовніший закон країни - першу Конституцію суверенної української держави. Сонячного суботнього дня в рамках проекту "Мистецькі вихідні" на майданчику бібліотеки відбулось яскраве дійство з конкурсами, вікторинами, розвагами та патріотичним аква-гримом.

Я розповіла дітям про свято. Наступним етапом став конкурс дитячого малюнку на асфальті. Кожен бажаючий міг намалювати своє бачення України. Тематика конкурсу: Україна, символіка держави, родинні цінності, дружба, флора та фауна рідного краю. Далі я провела художній сеанс аквагриму. Для дітей і дорослих - це радість і веселощі, реалізація дитячих мрій і можливість дорослим повернутися у чудову країну дитинства. Аквагрим порадує як дітей, так і дорослих, а ще залишаться яскраві фото на згадку! Наприкінці свята відбувся розігриш призів.





Аквагрим (малюнки на обличчі) - це радість і веселощі, це втілення дитячих фантазій і можливість дорослим повернутися у чудову країну дитинства. Аквагрим порадує як дітей, так і дорослих, а ще залишаться яскраві фото на згадку!




Нарешті: найбільш очікуваний момент - розіграш призів!

Солодкі подарунки від наших партнерів - Телеги Лариси Іванівни (супермаркет "Форум")

Коментарі