Хай сонцю і квітам всміхаються діти!


8 червня на площі перед концертним залом «Райдуга» відбулось загальноміське дитяче «Свято мильних бульбашок». Ляльки-велетні, велетенські мильні бульбашки, концерт від юних зірок, майстер-класи з виготовлення закладок для книг та паперопластики, уроки аква-гриму, плетіння косичок, створення карти мрій та багато іншого мали нагоду побачити всі, хто завітав на свято. Цього дня різноманітні майстер-класи приготували працівники Централізованої бібліотечної системи м. Вінниці. Цей день подарував діткам багато позитиву та радості.

Родзинкою свята став флешмоб із запуску в небо повітряних кульок, на яких кожна дитина мала можливість написати свою найзаповітнішу мрію. Також на малечу чекала дискотека з яскравими мильними бульбашками. Цікавою для дітей та дорослих стала фотовиставка під відкритим небом. 15 стендів з роботами вінницьких фотографів будуть розташовані на площі біля «Райдуги» з 1 по 14 червня. Головними героями виставки, звичайно ж, стали саме дітлахи. 





У дітей знову була нагода потрапити в країну чарівних перевтілень завдяки боді-арту та фейс-арту. Ажде діти дуже полюбляють перевтілюватися  в різні образи, поринути у світ фантазії. 
  


Завдяки боді-арту можна неперевершенно доповнити свій образ








Коментарі