День бабусь 🎈


У рамках проекту "Мистецькі вихідні" 21 червня 2014 року відбулася розважальна програма для енергійних, завжди молодих, чарівних бабусь. Бабуся - це найближча для кожного з нас людина, це- мати нашого тата чи неньки. Вона заслуговує на подвійну шану та низький уклін за недоспані ночі, натруджені руки, смуток в очах.

Свято розпочали ведучі Вельган Ольга та Богданюк Лариса. На початку вечора бабусі почули від своїх внучат такі приємні та очікувані слова, коли діти робили кроки назустріч своїм рідненьким і по черзі називали їх ласкавими словами. Гостей розважили маленька бандуристка Настуся Косич та її бабуся Наталя Миколаївна. Вони виконали пісню про бабусю. Настуня виконала дві композиції на бандурі.

Впродовж свята всі присутні по черзі в'язали "Шарф дружби", який символізуватиме собою сімейний затишок, тепло, що йде від кожного відвідувача. Цей шарф залишатиметься згодом у вестибюлі бібліотеки і кожний, хто бажає, може пров'язати декілька рядків. З давніх часів жінки люблять прикраси. Одним з найулюбленіших є намисто. З чого тільки не виготовляють цю прикрасу! От і сьогодні наші бабусі робили намистини власноруч із... макаронів. Потім розфарбовували їх на свій смак і збирали намисто. 

Наші гості проявили себе як вправні господині і "приготували обід" із трьох страв. Наші учасниці свята мали змогу намалювати свій автопортрет із заплющеними очима. Всі переконалися у своїх художніх здібностях, адже справжня жінка  намалює себе і без дзеркала. Внучата отримали призи від спонсорів проекту "АМАГАМА- МЕГАМОЛЛ" та центру сімейного відпочинку "Дитяча планета". Завершилася зустріч піснями, чаюванням і морем позитивних емоцій.


Впродовж свята всі присутні по черзі в'язали "Шарф дружби", який символізуватиме собою сімейний затишок, тепло, що йде від кожного відвідувача. Цей шарф залишатиметься згодом у вестибюлі бібліотеки і кожний, хто бажає, може пров'язати декілька рядків. 

Гостей розважили маленька бандуристка Настуся Косич та її бабуся Наталя Миколаївна. Вони виконали пісню про бабусю. Настуня виконала дві композиції на бандурі.

Розвага "Сімейний портрет", який залишиться на згадку як символ теплих родинних миттєвостей. 

З давніх часів жінки люблять прикраси. Одним з найулюбленіших є намисто. З чого тільки не виготовляють цю прикрасу! От і сьогодні наші бабусі робили намистини власноруч із ...макаронів. Потім розфарбовували їх на свій смак і збирали намисто.

Наші гості проявили себе як вправні господині і "приготували обід" із трьох страв.

Наші учасниці свята мали змогу намалювати свій автопортрет із заплющеними очима. Всі переконалися у своїх художніх здібностях, адже справжня жінка  намалює себе і без дзеркала.

Внучата отримали призи від спонсорів проекту "АМАГАМА- МЕГАМОЛЛ" та центру сімейного відпочинку "Дитяча планета".

Завершилася зустріч піснями, чаюванням і морем позитивних емоцій.

Коментарі