Як зшити ведмедика


Ось нарешті і прийшло до нас тепле літечко! Літо - найкраща пора року для дітей , воно дає можливість звільнитись від уроків, вдосталь поспілкуватися з друзями. Літо - пора ігор, вільного вибору занять, цікавого дозвілля. Літо – яскраве, різнобарвне, кольорове!
Сьогодні клуб творчості "Кольоровий світ" об'єднав дітей віком від 7 до 13 років. За вікнами накрапав дощ, а наша бібліотека перетворилась на справжню Оазу творчості. Цього разу виготовляли ми ведмедиків. Ведмедик - це іграшка, яка для багатьох дітей стала культовою і не втрачає своєї популярності. Любов до неї переходить із покоління в покоління.

Ведмедик зачаровує і дітей і дорослих своєю природністю і своєю казковістю. Сучасні майстрині з задоволенням шиють ведмедиків, вигадуючи все нові і нові образи, які не обмежуються тільки їх фантазією. Ви теж можете зшити власного ведмедика та вигадати йому ім'я - техніка пошиття іграшки доступна як досвідченим, так і майстрам - початківцям.

"Super day )" - саме так прокоментував майстер-клас з виготовлення текстильної іграшки Олександр Кружильний. "Каждый день жизнь даёт нам тысячи разных возможностей: возможность измениться, возможность начать всё сначала или возможность проявить себя с другой стороны и открыть новые таланты. Главное — не упускать эти возможности, ведь может получиться так, что второго шанса судьба не даст." - написав Сашко на своїй сторінці ВКонтакте. Фото з майстер-класу Олександр добавив в альбом "Самые лучшие дни".












Коментарі