П'ятниця 13-е - містика чи забобони?


Для багатьох, п'ятниця 13-е - це незвичайний, містичний день. Інші ж, навпаки, вважають цей день щасливим і вдалим. Давайте спробуємо розібратися, звідки прийшли забобони з приводу містичних властивостей п'ятниці 13-ого, і чи варто боятися цього дня?
Як не крути, п'ятниця 13-е вважається якимось особливим днем . З математичної точки зору, число 13 відрізняється від інших лише тим, що може ділитися тільки на себе. Однак, воно й справді наводить страх на багатьох і багатьох людей. І зветься «чортової дюжиною».

Саме цього дня у нас відбулась зустріч в рамках матусиних вечірок від Території мам, під час якої ми розвіювали міфи та розповідали свої надзвичайні історії. Все це супроводжувалось майстер-класом з виготовлення текстильних чорних котиків. "Говорят, не повезёт, если чёрный кот дорогу перейдёт..." - слова популярної пісні та відома не лише в Україні прикмета. На щастя для чорних котів - не всі вірять в цю прикмету, включаючи нас. Майстер-клас супроводжувався частуванням смачними ласощами та надзвичайними історіями, які розповіли учасниці.


















Коментарі