Її величнісь Муза


Сьогодні, в рамках проекту "Арт-хол дебют", відбулася презентація книги молодої вінницької письменниці Юлії Гук під назвою "Німа". Проект "Арт-хол дебют", діючій в бібліотеці, дає змогу талановитим особистостям зробити перші кроки, розкритися як митцям. Кожна людина народжується з певним талантом. Це зерно таланту може прорости або пропасти. І від людини залежить, чи дасть згодом це зерно плоди. Наша гостя, незважаючи на свій юний вік, презентувала свою першу книгу.

Зі слів автора, всі думки цієї книги, її душа, її натхнення присвячене будь-кому, хто любить подумати чи здатен створити щось сам. Ця книга є своєрідним мотиватором, що спонукає читача на дію. Головна героїня книги - Тасіта, що в перекладі з латинської означає "німа". Вона - піддослідна автора, який спостерігає за метаморфозами її внутрішнього світу, її світогляду, її прагненню змінити себе і світ навколо себе. На зустрічі були присутні студенти, старшокласники, члени клубу книголюбів "Імпульс", лідер жіночого департаменту обласної організації партії УДАР Людмила Станіславенко. Вінничанка Юлія Гук презентувала свою першу книгу “Німа” - репортаж у газеті "20 хвилин"




Сергій Олійник, викладач школи мистецтв "Вишенька", виконав для присутніх твори Хосе Луїса Мерліна, Роналда Дієнса та Астора П'яццолли




Людмила Станіславенко привітала юного автора


Коментарі