Справжні художники


Цього разу в рамках проекту "Оаза творчості" в бібліотеці-філії №11 відбулась серія майстер-класів з виготовлення та розпису гіпсових фігурок. Майстер-класи складалися з трьох етапів. Першим етапом було виготовлення гіпсових фігурок. Потім діти мали величезну радість розфарбувати акриловими фарбами фігурки тварин, метеликів та квітів. І заключним моментом майстер-класу стало декорування фігурок.
Робота с гіпсовими фігурками розвиває фантазію та художні здібності дитини; розвиває у дитини відчуття пропорції, естетичний смак, діти отримають особливе задоволення від цього творчого процесу, адже фігурки об'ємні, їх можна покласти на долоні. Також фігурка може стати чудовим сувеніром, іграшкою, подарунком або магнітиком. Діти зазвичай захоплюються творчим процесом та відчувають себе справжніми художниками! А наша задача підтримати цю цікавість та допомогти знайти шляхи реалізації творчого задуму.


Цей майстер-клас тренує дрібну моторику рук, розвиває образне мислення, кольорове сприйняття та фантазію. Виховує увагу, посидючість та акуратність. 





Роботи Даші Писаренко

Звичайна гіпсова фігурка оживає в руках маленького художника та може розказати про себе дивовижну історію!

Коментарі