Безперервна та неформальна освіта бібліотекарів


17 березня в бібліотеці-філії №11 відбулась зустріч працівників бібліотечної сфери Централізованої бібліотечної системи міста та бібліотек Вінницької області, які підвищували кваліфікацію завдяки програмі Вінницького обласного навчально-методичного центру галузі культури, мистецтв та туризму. 

За час навчання були опрацьовані такі теми: 
  • Курс1: Бібліотека в системі соціально-культурних комунікацій; 
  • Курс2: Доступ до інтернет-ресурсів. Розвиток бібліотечно-інформаційних послуг. Дозвілева робота публічної бібліотеки.; 
  • Курс3: Соціально-психологічні та правові аспекти діяльності біблотеки.
Зустріч розпочалась зі вступного слова завідувачки біблотеки Ольга Вельган. Була показана презентація про досягнення бібліотеки. Як в складних сучасних умовах непросто організувати роботу бібліотеки як злагоджену систему, яка є не лише бібліотекою в загальноприйнятому розумінні, а культурним центром з багатограним спектром послуг та інновацій.

Я представила презентацію "Сучасна бібліотечна освіта у стили "Неформат" з досвідом, набутим під час навчання в Центрі гуманістичних технологій "Ахалар" та "Зимовій школі молодих бібліотекарів". Перемога проекту "Оаза творчості", який отримав за підтримки Центру гуманістичних технологій "Ахалар" міні-грант на суму 2550 грн.



Координатор проекту "Гармонія Всесвіту" Суслова Людмила Григорівна провела цікаву презентацію присвячену Всесвітньому дню щастя

виступила з презентацією "Сучасна бібліотечна освіта у стили "Неформат", поділившись своїми спогадами та досвідом, який дали центр Гуманістичних технологій "Ахалар" та "Зимова школа молодих бібліотекарів".



Горизонти успіху: SWOT-аналіз і планування

Коментарі