Место встречи изменить нельзя


Бібліотека здатна об'єднати навколо себе людей різних вікових категорій та їх різнобічні захоплення. 22 грудня в Вінницькій бібліотеці - філії №11, що знаходиться за адресою: вул. Свердлова,189 відбулась зустріч членів клубу книголюбів "Імпульс". В січні 2014 року клуб буде святкувати своє 34-річчя. Двадцять три роки клуб діяв при бібліотеці клінічної лікарні імені Пирогова. З нашою бібліотекою "Імпульс" почав співпрацювати з жовтня 2013 року , але незважаючи на такий невеликий термін - нам вдалося налагодити дуже теплі, щирі та дружні стосунки.
Клуб книголюбів "Імпульс" - це клуб активних людей, кожен з яких має коло певних захоплень. Тут збираються письменники, поети, музиканти, хореографи, художники та просто цікаві люди. На щомісячні засідання клуб запрошує місцевих неординарних особистостей, а також цікавих людей з інших міст та держав.






Ната Павлівна Соколова є президентом клубу книголюбів "Імпульс" 11 років

Під гітару Вероніки Семенівни Остапчук всі хором співали гімн клубу та улюблені пісні



Сергій Журавльов - давно визнаний в м. Вінниці виконавець і вчитель класичних індійських танців, магістр витончених мистецтв, учень гуру Падма Шрі Сароджі Вайдьянатхан (інститут музики і танцю Ганеша Натьялайя, Нью Делі, Індія), керівник танцювальної, сімейної групи - «Сангам»

Сергій поділився своїми враженнями про участь у проекті "Битва хорів"

Марія Федорівна Левченко - відома у Вінниці астролог поділилась астропрогнозом на 2014 рік

Сувенір "Коник щастя" - подарунок від Марії Левченко бібліотеці

Лариса Ігнатівна Стасюк читає власні вірші

Виступає з промовою Костін Микола Федорович - перший мер Вінниці



Коментарі