Новорічна феєрія 🎅


Новорічних свят чекають усі діти, а ще більше вони сподіваються на новорічні дива. Довгоочікувана «Новорічна феєрія" відбулась сьогодні у бібліотеці-філії №11 м.Вінниці. Розпочала свято завідуюча бібліотекою Ольга Вельган, яка привітала гостей зі святом, розповіла про зимові свята та традиції, легенду про Святого Миколая.

Після того, як всі хором заспівали пісню "Ой хто, хто Миколая любить" було великою несподіванкою - поява в бібліотеці головного Діда Мороза міста Вінниці, який завітав на свято зі своєї Резиденції та благословив відкриття Майстерень. Діти подорожували у чарівну казку, де їх зустріли: Зима, Снігова королева, Кай, Герда, Дід Мороз, Снігуронька та інші казкові герої. Діти грали, визволяли Діда Мороза та новорічні подарунки від злих чар, розгадували загадки, приймали участь у вікторинах, співали, танцювали, а наприкінці свята розвіяли чари Снігової Королеви та отримали від Діда Мороза солодкі подарунки.

Святий Миколай - приклад доброчинності та гарних справ. Саме в цей день депутат міської ради Очеретний Андрій Михайлович подарував бібліотеці тенісний стіл, таким чином зробивши вагомий внесок в розвиток бібліотеки. Тепер життя в бібліотеці стане ще й спортивно-насиченим!




Міської ради Очеретний Андрій Михайлович подарував бібліотеці тенісний стіл




До нас завітали найкращі у світі друзі - Герда і Кай, чиї серця перемогли найлютіший холод лихої чародійки.

Всі діти з великим нетерпінням чекають приходу Зими, тому що разом з нею приходить найулюбленіше свято - Свято Нового року! Наші читачі готувалися до зустрічі з Зимою та приготували в подарунок вірші та пісні


Cнігова Королева намагалась заморозити зимовими загадками дітлахів, але наші читачі виявились кмітливими


Із "кубиків льоду" діти складали слово "Вічність"

Жартівливий конкурс "Почепи ніс сніговикові"


Від доброти та позитивної енергетики, яка панувала на святі зігрілося навіть крижане серце Снігової Королеви

Конкурс "Ниточки тепла" символізує дружні стосунки між дітьми









Коментарі