Раз добром зігріте серце - вік не охолоне


Напередодні дня людей з особливими потребами в нашій бібліотеці відбувся захід. До нас завітали вихованці обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Обрій" на чолі зі своїм керівником та психологами. Відзначення цього дня – це справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Люди з обмеженими фізичними можливостями – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає.
Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди, які потребують особливої уваги. Ольга Вельган провела екскурсію по бібліотеці, розповіла присутнім про зимовий цикл свят, легенду про Святого Миколая. Наші гості писали листи до Святого Миколая, в яких висловили свої побажання.


Кожен з відвідувачів зробив відтиск своєї долоні на аркуші кольорового паперу. Ці "долоні" стануть основою для Ялинки добра, яка стане символом чуйності, доброти, надій та сподівань на краще.

Вихованці центру "Обрій" також представили виставку своїх робіт







Коментарі