Мистецтво декупажу - чари своїми руками


12 листопада в нашій бібліотеці відбувся майстер-клас з декупажу "Чари своїми руками". У дітей була можливість дізнатися про цю техніку та створити власноруч неповторні шедеври зі звичайних пляшок. До нас мистецтво декупажу прийшло відносно недавно і в даний час набуло великого поширення.
Декупаж широко використовується для прикрашання предметів інтер'єру, а також для створення подарунків. Декупаж здатний подарувати нове життя старим предметам. Він вносить нові цікаві штрихи в інтер'єр, додаючи йому оригінальності та вишуканості. Сьогодні найпопулярніший матеріал для декупажу - це тришарові серветки. Звідси й інша назва - «серветкові техніка». Застосування може бути абсолютно безмежним - посуд, книги, шкатулки, свічки, музичні інструменти, горщики для квітів, флакони, меблі, взуття і навіть одяг! Будь-яка поверхня - шкіра, дерево, метал, кераміка, картон, текстиль, гіпс - повинна бути однотонною і світлою, тому що малюнок, вирізаний із серветки повинен бути добре видно.

Крім прикрашання вашого будинку вишуканими, оригінальними предметами інтер'єру, ви можете робити подарунки. Подарунки, зроблені своїми руками, від душі, цінуються більше, ніж покупні. Особливо якщо вони вміло зроблені, і виглядають навіть краще, ніж фабричні, адже в ці вироби вкладене тепло та ваша любов.
 




Коментарі