Вінниця крізь призму об`єктиву 🎨

Керівник клубу "Обрій" О. Волощук з молодими учасниками фотовиставки

Сьогодні відбулося відкриття чергової фотовиставки нашими партнерами – клубом фотомистецтва «Обрій» - на тему «Вінниця крім призму об`єктиву». На відкритті були присутні члени клубу «Зустрічі без прощань» та гості бібліотеки, а також представники ЗМІ. Народний клуб фотомистецтва «Обрій» став фіналістом міського конкурсу соціально-культурних проектів для громадських організацій у 2012 році.

Створений ним проект мав за мету долучити зацікавлену молодь до мистецтва фотографії, дати основи образотворчого мистецтва дітям та молоді засобами художньої фотографії; підняти на вищий рівень початківців-фотоаматорів нашого міста та допомогти їм в створенні власних виставок художньої фотографії. За час існування проекту на базі клубу було створено безкоштовну школу фотографії для молоді. На заняттях учні могли ознайомитись з принципами, технікою, засобами та прийомами фотозйомки сучасними фотоапаратами; використати отримані знання на практиці.

Однією з складових проекту є створення виставки фотографій, що були зроблені власне самими учнями фотошколи. Фотографії зроблено у різних жанрах: портрет, пейзаж, жанрове фото, вулична фотографія, макрозйомка, абстракція, репортаж.
Фотографії, створені учнями фотошколи не є професійними роботами, вони різні по складності, різні по жанрам, але спільне в них одне – в кожній світлині присутні справжня щирість, патріотизм та любов до прекрасного. Вони не залишать байдужими жодного глядача.


Відгук про виставку від члена клубу "Зустрічі без прощань" Шихалева Б. Л.

Козловський В. А. (зліва) та Волощук О. Б. з учнями







Наймолодший учень фотошколи

Коментарі