І знову - зустріч з новою книгою.


Сьогодні в бібліотеці відбулося чергове засідання клубу «Країна Читалія» на тему: «І знову - зустріч з новою книгою». Це була зустріч 1А класу ЗОШ № 16 (кл. керівник – Камінська Алла Анатоліївна) з вінницькою письменницею Тамарою Артем'євою та презентація її книги «Ведмедик з бамбукового гаю».
Тамара Артем`єва – частий гість бібліотеки. На її творах за 10 років співпраці бібліотеки з письменницею було виховано не одне покоління маленьких читачів. В книжках Т. Артем`євої, за її словами, хвилюючі оповіді про братів наших менших, про милосердя і гуманність по відношенню до всього живого, що нас оточує. Це – любов до рідного краю, до землі наших предків, на якій ми народилися і виросли.

Велике задоволення принесли дітям казки про кенгуру, слонів, бобрів та тварин, які прийшлися до серця юному читачу. Хто з дітей не пам’ятає казку про добру мишку Касю, яка допомагає зайчику в біді? Кожна казка чи оповідання має повчально-виховний характер, допомагає дитині стати кращою і добрішою, зробити цей світ затишним і теплим.

Під час засідання письменниця розповіла новим членам клубу про своє життя і творчі успіхи, про події, які надихають її на створення нових творів. Діти читали вірші Т. Артем`євої, відповідали на запитання журналістів, давали своє перше в житті інтерв’ю. Працівники бібліотеки, автор нової книжки, її видавці сподіваються, що «Ведмедик з бамбукового гаю» принесе дітворі радість і щасливі хвилини спілкування з природою, з казкою, з книгою.



Подарунок бібліотеці - нова книга




Вірші від дітей - автору


Тамара Артем'єва





З шанувальницею - ученицею 2Б класу школи-ліцею № 7 Софією Райфурак



Коментарі