Таланти, наче сплески світла


Сьогодні в приміщенні бібліотеки відбулося засідання клубу «Зустрічі без прощань». На засідання була запрошена студентка вінницького аграрного університету, дизайнер Вікторія Штойко, яка презентувала виставку декоративних робіт.

Вікторія Штойко — дизайнер-початківець, учасниця міських конкурсів та виставок. З 2005 по 2007 р. навчалась в гуртку фітодизайну «Орхідея». Саме тоді розпочалося захоплення фітодизайном. Її роботи досить різноманітні. Починаючи з виготовлення та оформлення дитячих альбомів, оригінальних весільних композицій, запрошень, закінчуючи вишуканими картинами та настільними композиціями, які доповнять будь-який інтер`єр та задовольнять вимоги найвибагливіших замовників. Вікторія використовує найрізноманітніші матеріали. Це може бути шкіра, тканина, дерево, серветки та, як каже сама майстриня: «все що потрапить під руку».

Найближчим часом Вікторія Штойко проведе в бібліотеці майстер-клас для читачів та учнів ЗОШ № 16, де навчить, як зробити ексклюзивні «валентинки» до дня Святого Валентина. Завітати на виставку можна до 14-го лютого. Адреса бібліотеки: вул. Свердлова, 189.

Коментарі