Літній вернісаж 🎨


Сьогодні в приміщенні бібліотецки відбулося відкриття фотовиставки на тему: «Літній вернісаж». Це вже друга виставка в співпраці бібліотеки і вінницького міського народного клубу фотомистецтва «Обрій».

Літні канікули у школярів та студентів, відпустка на морському узбережжі, подорожі з наплічником та наметом — все це асоціації, що виникають зазвичай при згадуванні такої прекрасної пори року як літо. Звісно, це і традиційні літні свята Івана Купала з їхнім невід`ємним атрибутом — обрядом масового купання, обливання та кидання у воду всіх і вся. Це і польові квіти під палаючими променями літнього сонцестояння. І подорожі забутими стежками Карпатських полонин та Кримських плато... Та й у рідному місті є де провести час на вихідних — спортивні майданчики запрошують шанувальників хокею на траві та футболу позмагатись за звання чемпіона та виграти символічний кубок або грамоту. Ось неповний перелік тем, що ввійшли у склад нової експозиції, представленої фотоклубом «Обрій».

Працівники бібліотеки запрошують всіх, кому шкода розлучатися з літом, кому сумно, самотньо, а також всіх цінителів прекрасного завітати на фотовиставку «Літній вернісаж». В бібліотеці-філії № 11 літо затримається ще на 2 місяці! Ласкаво просимо!





Коментарі