Вороги юності і краси


Сьогодні в бібліотеці відбулось чергове засідання клубу «Зустрічі без прощань» на тему: «Вороги юності і краси». Перед членами клубу і учнями 6-В класу ЗОШ № 16 (класний керівник — Ланіна Вероніка Олексіївна) виступила дитячій психіатр лікарні ім. Ющенко Свинарчук Анастасія Миколаївна. Лікар розповіла про шкідливий вплив тютюну, алкоголю та наркотиків на підлітковий організм, разом з учнями шукала шляхи, як не піддатися спокусі і уникнути бажання спробувати запалити, випити алкогольний напій чи вжити наркотик.

Психолог вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Козлов Євген Євгенович провів тренінг з метою профілактики залежності від будь чого — тютюну, алкоголю, наркотиків, комп`ютера чи навіть іншої людини. Школярі із задоволенням прийняли участь як в ігрових моментах, так і в доволі відвертій розмові на актуальну тему шкідливих звичок.

Заключним акордом заходу була презентація книжкової виставки-роздуму «Зупинись! Подумай!», в якій представлена інформація про шкідливий вплив тютюну, алкоголю, наркотиків, а також література, яка пропагує здоровий спосіб життя. Для висновку учням було запропановано проголосувати різнокольоровими смужками: червона — ЗА здоровий спосіб життя, синій — ПРОТИ, жовтий — БАЙДУЖЕ.



Коментарі