Солодкий смак читання



Казки - це перші твори, з якими діти вчаться любити, вірити і розрізняти добро і зло. Для наших користувачів ми підготували підбірку казок та оповідань, в яких герої були ще тими ласунчиками!





Чи полюбляєте ви ласувати шоколадом? Якщо так, то ви неодмінно читали найпопулярнішу книгу американського письменника Роальда Дала "Чарлі і шоколадна фабрика".
Чарлі – чи не найкращий хлопчик у своєму місті. Він поважає старших, любить і допомагає батькам, гарно вчиться й має мрію – з’їсти велику шоколадку самому. Але родина Чарлі дуже бідна, тому він має змогу скуштувати шоколад лише раз на рік, а саме у свій день народження. Одного разу в місті лунає звістка – Віллі Вонка, власник найбільшої шоколадної фабрики, вирішив запросити п’ятеро дітей до себе на виробництво! Вхід лише за золотими квитками, що сховані в плитках шоколаду. Ця історія розповість про те, як Чарлі потрапив до фабрики і які відкриття на нього там чекали.Історія Роальда Дала була успішно екранізована, та ми радимо прочитати книгу, а потім влаштувати сімейний перегляд фільму з великою порцією найкращого шоколаду.

Вам доводилося куштувати шоколад із чилі, де солодкий смак поєднується з гіркотою? Тоді ми рекомендуємо вам прочитати книги відомої польської письменниці Йоанна Ягело, автора підліткових романів "Кава з кардамоном" та "Шоколад з чилі". Ці книги про те, що найбільше хвилює підлітків, про що вони годинами ладні говорити з подружками - по телефону чи в чаті. Перше кохання, стосунки в родині, проблеми в школі, мрії про майбутнє, радощі й невдачі і дуже кумедні ситуації очікують на вас в цих книгах. Приємного читання!



Коментарі