І музика, і слово, і сльоза


Сьогодні відбулася зустріч творчого об'єднання "Автограф"
Чергове засідання літературно-мистецького об"єднання "Автограф", яке було присячене Всесвітнім дням поезії та авторського права. Незабутні враження отримали "автографівці" від знайомства з творчістю відомої вінницької поетеси і фотохудожниці Світлани Лапатанової та чудової художниці Валентини Матієнко! Справжнім відкриттям стала глибока філософська лірика студентки Вінницького гуманітарно - педагогічного коледжу Єлизавети Орловської! Зі своїми новими творами познайомила нас "Зимова вишня"(Тульчин - Ладижин - Тростянець) - Алла Гавришко - Бабічева, Світлана Кринична та Наталія Циганова, зокрема найщиріші вітання отримала поетеса Алла Гавришко - Бабічева з нагоди виходу в світ чергової збірки поезій "І цвіт, і попіл...". Також було вручено "Подільський гердан"
- поетичну відзнаку "Зимової вишні" - поетесам Ларисі Сичко та Вероніці Остапчук. Звучала лірика Олени Вітенко, Олександра Пісного, Тетяни Яковенко. Про свої творчі плани розповідали Лариса Сичко та Олександо Пелешко. Чудовим співом порадували присутніх Вероніка Остапчук, яка вперше виконала авторську пісню на слова Алли Гавришко - Бабічевої, Наталія Циганова та Зінаїда Миропольська.



Коштовне відкриття для "Автографа" поезії Світлани Лапатанової!


У колі талановитих щирих друзів... Коли тобі просто добре...

Нові досягнення Алли Гавришко - Бабічевої у поезії та художньому мистецтві!  Вийшла у світ нова книга поезій  "І цвіт, і попіл...", а також - з освоєнням нею нового виду мистецтва - валяння одягу!



. До глибини душі вразили нас художні полотна Валентини Матієнко!

Олена Вітенко


Поезія Єлизавети Орловської, студентки Вінницького гуманітарно - педагогічного коледжу , здивувала слухачів своєю філософською глибиною.
Відомий вінницький художник Олександр Пелешко 




Дякую за фото Світлані Лапатановій. Інформацію використано з архіву творчого об'єднання "Автограф"

Коментарі