З Шевченком у душі і слові...


25 березня 2017 року у бібліотеці відбулося чергове засідання клубу поезії "І музика, і слово..." під символічною назвою "З Шевченком у душі і слові..." У засіданні взяли участь представники "Зимової вишні": поетеси Алла Гавришко - Бабічева та Світлана Кринична, вінницькі поети Олена Вітенко, Лариса Сичко, Андрій Стєбєлєв, Олександр Пісний, Тетяна Яковенко, художники - Олександр Пелешко, Іван Грищук з дружиною Валентиною, Василь Любченко з дружиною Тетяною, композитор і виконавець, керівник клубу гітаристів "Експромт" Вероніка Остапчук та інші.

На засідання клубу завітала і взяла активну участь у його роботі - відома українська поетеса родом з Поділля Ніна Юхимівна Гнатюк. Читалися і обговорювалися вірші, присвячені Тарасові Шевченкові, Ніна Гнатюк поділилася власними роздумами про поетову долю та актуальність його творчості у нашому сьогоденні. Продумувалися нові творчі плани на майбутнє.

Члени клубу привітали поета Андрія Стєбелева з днем народження, спіймавши у прибузьких заплавах індонезійського гекона. Аби гекон себе добре почував на українській території Андрія Стєбєлєва і не тужив за своєю Індонезією, в комплекті до подарунка Алла Гавришко привезла цілий ящик екзотичних рослин - саджанців, зобов"язавши Андрія Валентиновича все те висадити у себе на городі і пильно доглядати! 

З легкої руки Вероніки Остапчук на засіданні клубу народився вокальний ансамбль "Нявчик" (назву придумала Ніна Гнатюк, розчулена самовідданими піснями учасників ансамблю). Також на зустріч було запрошено Петра Скорука, вінницького поета і прозаїка. Своїми враженнями поділилася Зінаїда Головатюк, постійна читачка бібліотеки.

Світлана Кринична і Алла Гавришко


Новостворений ансамбль "Нявчик"

Олена Вітенко дарує книгу

Дарунки бібліотеці

Лариса Сичко

Андрій Стєбелев



Ніна Гнатюк

Вероніка Остапчук

Зінаїда Головатюк



Коментарі