Подарунок мамі власними руками!


8 березня - справжнє свято весни! Море квітів, привітань та подарунків у перші дні весни додають нам радісних миттєвостей і гарного настрою, якого ніколи не буває занадто багато. Отримувати подарунки шалено приємно. Але ще приємніше їх дарувати. Підібрати і придумати правильний подарунок своїм мамам, бабусям, друзям і близьким - ціле мистецтво. Клуб творчості "Кольоровий світ" пропонує виготовити власними руками дуже практичний та корисний подарунок і в одночас красивий!
Напередодні свята 8-го Березня в бібліотечній "Оазі творчості" діти власноруч створювали святкові подарунки для любих матусь та бабусь. Старанна праця та трошки фантазії - і навіть найбуденніші дерев'яні лопатки можна перетворити, прикрасивши за допомогою декупажу в належному для кухонного інтер'єру стилі.

Завжди приємно створювати предмети та речі своїми руками, які додадуть Вам не лише задоволення від творчого процесу їх виготовлення, але і знадобляться в побуті та будуть дуже гарними подарунками. Вироби, які ми декоруємо власноруч, в наш час вважаються дуже цінними і пам'ятними подарунками. Ідеально для декору предметів підходить техніка декупаж. Завдяки серветкам та декупажним картам в цій техніці можна створювати такі незвичайні красиві речі, які знадобляться в побуті та господарстві. 






Коментарі