Молоді та креативні (Зимова школа молодих бібліотекарів)


З 11 по 15 лютого в гірськолижному комплексі "Звенів", який знаходиться в мальовничому селі Орявчик, що на Львівщині, зустрілися 30 лідерів бібліотечної справи на "Зимовій школі молодих бібліотекарів". Ініціатором та організатором неформальної освіти стала Українська бібліотечна асоціація при підтримці "Bibliomist". Бібліотекарі зі всієї України на конкурсній основі пройшли відбір до Зимової школи молодих бібліотекарів.
Основними цілями програми неформальної освіти стали: отримання практичних навичок з актуальних нині тем. Це створення згуртованої команди, розширення спектру діяльності бібліотекаря, SWOT - аналіз та планування, проектна діяльність, мистецтво презентації, ораторська майстерність та технології публічних виступів, партнерство та фандрейзинг, ефективні комунікації та маркетинг, ІТ-технології, основи бібліотечної журналістики, PR, моніторинг та оцінка.

Молоді бібліотекарі мали честь навчатися у кращих тренерів та фахівців сфери: Ярослави Сошинської, Лариси Лугової, Миколи Вірстюка, Оксани Бояринової та Ганни Римаренко. Зустріч відбувалася в дружній теплій атмосфері та була сповнена позитивом та незабутніми враженнями. 

11 лютого у Львівській обласній бібліотеці для дітей, зібрались 30 молодих бібліотекарів з усіх областей України, котрі на конкурсній основі пройшли відбір до Зимової школи молодих бібліотекарів. Усіх присутніх привітала Лариса Лугова – директор Львівської обласної бібліотеки для дітей, яка також за сумісництвом є директором Зимової школи.  Далі ми вирушили у м. Стрий до Стрийської центральної районної бібліотеки, де мали нагоду ознайомитись з інноваційними проектами – цікавий досвід – чудові працівники.





Робота груп по SWOT аналізу


"Книга в тренді" - Організація та проведення буккросингу

Акція "Бібліотека любить тебе" в ЗОШ с. Козьова. Кожен з учасників зробив презентацію про своє рідне місто

Дерево любові та дружби

Робота в команді

Зліва на право: Ярослава Сошинська, Лариса Лугова, Людмила Мороз, Анна Тараненко, Микола Вірстюк, Анна Романь, Оксана Бояринова





Коментарі