Цей світ тварин 🎨


Вчора у бібліотеці відбулося відкриття виставки художньої фотографії «Цей світ тварин». Організатори виставки – наші партнери по співпраці вінницький Народний клуб фотомистецтва «Обрій» та вінницька обласна організація Національної спілки фотохудожників України. Експозиція є частиною масштабного проекту «Фотовернісаж на Покрову», що проходив у м. Рівне у 2009 р.

14 жовтня 2009 року в Рівненському обласному краєзнавчому музеї відбулося відкриття та церемонія нагородження переможців щорічної конкурсної виставки учасників IV Міжнародного Салону художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову – 2009» авторського проекту Олександра Харвата «Обличчя планети Земля».

На конкурс надійшло понад 3 тисяч фотографій від 302 авторів із 41 країни світу. Міжнародне журі визначило переможців конкурсу, і в виставкову серію увійшло понад 150 фотографій. У серії під назвою «Цей світ тварин» користувачі та гості бібліотеки можуть побачити 30 кращих фотографій проекту на тему світової фауни. Тут представлено роботи авторів з України, Великобританії, Німеччини, Італії, Іспанії, Гонконгу, Сан Маріно, Угорщини, Словенії, Боснії та Герцоговини, Індії. Яскраві фото левів, слонів, гіпопотамів, екзотичних птахів, комах, земноводних не залишать байдужими жодного глядача. Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати фотовиставку, яка триватиме до 30 березня.













Коментарі

Дописати коментар