Моя Вінниця. Незвичайні фотографії звичайного міста 🎨


Сьогодні у приміщенні бібліотеки відбулось урочисте відкриття персональної фотовиставка Олега Волощука «Моя Вінниця. Незвичайні фотографії звичайного міста». Волощук Олег - вінницький фотохудожник, член фотоклубу «Обрій», учасник та лауреат міських та всеукраїнських фотоконкурсів. Учасник та організатор від міського клубу фотомистецтва «Обрій». Фотографією займається вже протягом десяти років, проте по справжньому почав цим захоплюватися лише останні п'ять років.

Ставши членом фотоклубу, почав брати активну участь у всіх заходах громадської організації. Серед основних пріоритетів фотохудожника — міський пейзаж. Саме цей жанр представлено на першій власній виставці «Моя Вінниця. Незвичайні фотографії звичайного міста».

Непідробна любов до рідного міста та патріотизм дозволили автору зібрати цікаву колекцію фотографій з різних куточків Вінниці. Представлена експозиція — це комбінування різних за технікою та сюжетами робіт, що створюють неповторний ряд чаруючих світлин. Яскравий сонячний день на одних фото змінюється прохолодним туманним вечором на інших; добре всім впізнана, але якось дивно викривлена башта змінюється фотографією неосяжного оком класичного пейзажу краєвиду...

Виставка фотографій Олега Волощука — це справжній прояв витонченого смаку, художньої майстерності автора та гуманізму.



Коментарі